Logo BIP
Herb
Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Gminy Bierzwnik

Wyszukiwanie zaawansowane

Menu przedmiotowe

BOI

Tagi

OGŁOSZENIE O KONKURSIE OFERT NA OBSŁUGĘ GASTRONOMICZNO-HANDLOWĄ IMPREZY PN. "DOŻYNKI GMINNE - BIERZWNIK 2017"

OGŁOSZENIE O KONKURSIE OFERT NA OBSŁUGĘ
GASTRONOMICZNO-HANDLOWĄ
IMPREZY PN. "DOŻYNKI GMINNE – BIERZWNIK 2017”

Gminny Ośrodek Kultury w Bierzwniku ogłasza konkurs ofert na kompleksową obsługę gastronomiczno-handlową imprezy na wyłączność.

Oferta dotyczy imprezy - "DOŻYNKI GMINNE – BIERZWNIK 2017”w terminie: 02.09.2017r. Miejsce – Park w Bierzwniku.

• Oferty należy składać osobiście w siedzibie Gminnego Ośrodka Kultury w Bierzwniku,
ul. Dworcowa 11, 73-240 Bierzwnik lub pocztą (decyduje data stempla pocztowego).
Oferty przyjmowane będą do dnia 21.07.2017 roku do godz. 10.00. Oferty należy składać
w zamkniętych kopertach z dopiskiem „DOŻYNKI GMINNE – BIERZWNIK 2017” – Usługa gastronomiczno-handlowa.

• Wyniki konkursu zostaną podane na stronie internetowej Gminnego Ośrodka Kultury
w Bierzwniku: www.gokbierzwnik.pl

• Szczegółowych informacji udziela Pan Władysław Wajda, tel. 95 768 01 24 lub 603 790 725

Szczegółowe warunki konkursu ofert : Konkurs - Specyfikacja

 

KONKURS – SPECYFIKACJA

Gminny Ośrodek Kultury w Bierzwniku ogłasza konkurs na kompleksową obsługę gastronomiczno-handlową na imprezę, na zasadzie wyłączności.
Oferta dotyczy imprezy - "DOŻYNKI GMINNE – BIERZWNIK 2017” w terminie 02.09.2017r. Miejsce – Park w Bierzwniku.
Oferta powinna uwzględniać zapewnienie profesjonalnej obsługi gastronomiczno-handlowej (grill, napoje, lody, słodycze, itp. produkty spożywcze, zabawki) wraz ze sprzedażą piwa oraz na działalność tzw. „parku rozrywki dla dzieci” (dmuchane zamki, zjeżdżalnie – itp. inne atrakcje).
Firmy zobowiązują się do sprzedaży piwa i napoi w naczyniach plastikowych oraz do zachowania czystości na obszarze konsumpcji. Organizator zapewnia przyłącze zasilając w energię elektryczną, natomiast oferent zabezpiecza we własnym zakresie okablowanie do miejsca z urządzeniami elektrycznymi / przewody odpowiadające wymogom BHP i warunkom techniczno-elektrycznym/.

Oferty należy składać osobiście w Gminnym Ośrodku Kultury w Bierzwniku, ul. Dworcowa 11, lub pocztą na adres Gminny Ośrodek Kultury w Bierzwniku, ul. Dworcowa 11, 73-240 Bierzwnik
Wyniki konkursu zostaną podane na stronie internetowej Gminnego Ośrodka Kultury w Bierzwniku www.gokbierzwnik.pl
Szczegółowych informacji udziela Pan Władysław Wajda tel. 95 768 01 24 lub 603 790 725

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW KONKURSU

na:

Kompleksową obsługę gastronomiczno-handlową podczas imprezy –„DOŻYNKI GMINNE –BIERZWNIK 2017” w terminie : 02.09.2017r. Miejsce – Park w Bierzwniku z wyłącznością.

Organizator:
Gminny Ośrodek Kultury w Bierzwniku:
adres korespondencyjny: ul. Dworcowa 11, 73-240 Bierzwnik
siedziba: ul. Dworcowa 11, 73-240 Bierzwnik
NIP 5941572033, Regon: 320493294

I. Opis przedmiotu zamówienia.
1. Na przedmiot zamówienia składa się : zapewnienie kompleksowej obsługi gastronomiczno-handlowej imprezy DOŻYNKI GMINNE –BIERZWNIK 2017 w terminie: 02.09.2017r. Miejsce – Park w Bierzwniku z wyłącznością.
 

2. Zakres zamówienia.
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia do obsługi imprezy, który musi zapewnić obsługujący imprezę gastronomiczno-handlową obejmuje:
- stoiska gastronomiczne  – min. 2;
- inne niż gastronomiczne stoiska handlowe – min. 4;
- ławo-stoły – min. 40 kompletów;
- parasole o średnicy 4 m – min. 15 szt.;
- nalewki do piwa (roll bar) – min. 2;
- atrakcje dla dzieci – tzw. umownie „park rozrywki”.
(W ilości wystarczającej do obsługi uczestników imprezy w powyższym terminie. Organizator dopuszcza możliwość dokonania zmian w zakresie rzeczowym przedmiotu zamówienia).

• Obsługujący zaplecze – gastronomiczno-handlowebędzie pobierał opłaty zaświadczone usługi według ustalonych przez siebie cen.

3. Organizator pobierze opłatę od Obsługującego zaplecze gastronomiczno-handlowe za dzierżawę terenu Parku w Bierzwniku na wyłączność na kompleksową obsługę gastronomiczno-handlową imprezy.
4. Obsługujący zaplecze gastronomiczno-handlowe– zobowiązany jest do przestrzegania postanowień Organizatora podczas imprezy „DOŻYNKI GMINNE–BIERZWNIK 2017” w terminie: 02.09.2017 r.
5. Po stronie Obsługującego zaplecze gastronomiczno-handlowe leży również uzyskanie zgody Stacji Epidemiologicznej na sprzedaż i działalność gastronomiczną oraz wszelkich innych zaświadczeń i pozwoleń.
6. Obsługujący zaplecze – gastronomiczno-handlowe  zobowiązany jest do rozstawienia stoisk zgodnie z wytycznymi Organizatora.
7. Obsługujący zaplecze – gastronomiczno-handlowe zobowiązuje się do obsługi punktów gastronomicznych podczas w/w imprezy w czasie jej trwania oraz do bieżącego utrzymania czystości w granicach swojego obszaru w czasie i po imprezie.
8. Obsługujący zaplecze–gastronomiczno-handlowe zobowiązuje się do wydawania posiłków w naczyniach jednorazowych.
9. Obsługujący zaplecze– gastronomiczno-handlowe zobowiązany jest do posiadania sprawnych instalacji i urządzeń elektrycznych.

II. Warunki udziału Obsługującego zaplecze– gastronomiczno-handlowe w postępowaniu.

O obsługę kompleksową gastronomiczno-handlową imprezy z wyłącznością mogą ubiegać się Obsługujący zaplecze gastronomiczno-handlowe, którzy:
1. Złożą oferty zgodne z zakresem zamówienia i specyfikacją istotnych warunków zamówienia oraz zapłacą kwotę za dzierżawę terenu parku Bierzwniku na organizację zaplecza gastronomiczno-handlowego, która zadowoli Organizatora.
2. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności.
3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
4. Obsługujący zaplecze gastronomiczno-handlowe ma prawo przed upływem terminu składania ofert wycofać się z postępowania poprzez złożenie pisemnego powiadomienia z dopiskiem na kopercie „Wycofanie”. Koperty oznaczone w ten sposób będą otwierane w pierwszej kolejności. Oferty wycofane nie będą odczytywane.
 

III. Kryteria oceny oferty:

Obsługujący zaplecze– gastronomiczno-handlowe zobowiązany jest do podania kwoty, jaką  zapłaci za uzyskanie wyłączności na dzierżawę terenu na organizację zaplecza gastronomiczno-handlowego.

Złożone oferty zostaną ocenione zgodnie z następującymi kryteriami:

1. kwota, jaką może zapłacić Obsługujący zaplecze – gastronomiczno- handlowe za uzyskanie wyłącznościna dzierżawę terenu Parku w Bierzwniku na organizacje zaplecza gastronomiczno-handlowego,
2. doświadczenie w obsłudze dużych imprez plenerowych.

V. Informacje dotyczące przygotowania oferty.
1. Obsługujący zaplecze – gastronomiczno-handlowe powinien zapoznać się z całością niniejszej dokumentacji.
2. Obsługujący zaplecze – gastronomiczno-handlowe składa tylko jedną ofertę zgodnie z wymaganiami określonymi w dzisiejszej ofercie.
3. Obsługujący zaplecze – gastronomiczno-handlowe poniesie wszelkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty.
4. Oferta musi być podpisana przez osobę/osoby uprawnione do reprezentowania Obsługującego zaplecze – gastronomiczno-handlowe, zgodniez aktem rejestracyjnym
i wymogami oraz opatrzona pieczątkamiimiennymi.
5. Wszystkie strony oferty oraz miejsca w których Obsługujący zaplecze – gastronomiczno-handlowe naniósł zmiany lub poprawki musza być parafowane przez osobę podpisującą ofertę.
6. W przypadku podpisania oferty przez upoważnionego przedstawiciela Obsługujący zaplecze – gastronomiczno-handlowe, dooferty powinno być załączone upoważnienie do podpisania oferty.
7. Wszystkie strony oferty zawierające tekst musza być ponumerowane.
8. Jeśli Obsługującym  zaplecze – gastronomiczno-handlowe jest spółka cywilna jawna oferta musi być podpisana przez wszystkich wspólników tej spółki a do oferty powinna być dołączona umowa spółki.
9. Ofertę należy złożyć w zamkniętej kopercie, zabezpieczoną w sposób gwarantujący zachowanie poufności jej treści. Oferta powinna być zaadresowana w sposób następujący: Oferta na kompleksową obsługę gastronomiczno-handlowa podczas imprezy plenerowej „DOŻYNKI GMINNE–BIERZWNIK 2017” w terminie:02.09.2017r. – Park w Bierzwniku
z wyłącznością.
10. Jeżeli żadna z ofert nie będzie spełniała oczekiwań Organizatora, zastrzega on sobie możliwość zamknięcia konkursu bez wybrania oferty i zawarcia umowy z dowolnie wybranym przez siebie podmiotem, lub ogłoszenie nowego konkursu.
O zamknięciu konkursu bez wybrania oferty zamawiający powiadomi pisemnie uczestników.

VI.Wymagany termin realizacji zamówienia: 02.09.2017 r.
Osobą uprawnioną do kontaktów z Oferentami jest:
Władysław Wajda tel. 603 790 725
1. Oferty należy składać w siedzibie Organizatora.
2. Termin składania ofert upływa w dniu 21.07.2017 roku do godz. 10.00
Oferty składane po tym terminie zostaną zwrócone bez otwierania.
3. Otwarcie ofert odbędzie się do dnia 28.07.2017r. w siedzibie Organizatora.
O wynikach postępowania Oferenci zostaną powiadomieni na stronie internetowej www.gokbierzwnik.pl




 


Załączniki do pobrania

Plik Nazwa Data dodania Pobrań
Informacja - konkurs na obsługę gastronomiczną.pdf (PDF, 180.52Kb) 2017-08-01 13:02:39 372
Plik Nazwa Data dodania Pobrań

Metadane - wyciąg z rejestru zmian

Osoba odpowiadająca za treść informacji

Beata Czerska

Data wytworzenia:
04 lip 2017

Osoba dodająca informacje

Daniel Drożdż

Data publikacji:
04 lip 2017, godz. 12:32

Osoba aktualizująca informacje

Beata Czerska

Data aktualizacji:
01 sie 2017, godz. 13:02